Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Relaxare la Stana de ValeCITY BREAK
 

Viziteaza Milano - capitala modei si a culturii

Viziteaza Milano - capitala modei si a culturii 14.07.2014 | City Break

Milano este al doilea cel mai mare oras din Italia si cunoscut sub denumirea de Capitala modei din Europa, datorita numeroaselor strazi si galerii pentru shopping aflate aici si celebrarii industriei de moda din cadrul Milano Fashion Week. Un city break in Milano nu inseamna insa numai moda si shopping, ci si o multime de atractii turistice demne de a fi vizitate.

Galleria Vittorio Emanuele II din Milano

Galleria Vittorio Emanuele II din Milano

Sursa

Galleria Vittorio Emanuele II din Milano este una dintre cele mai vechi galerii de shopping din lume. Plasata in centrul orasului, galeria aduna numerosi clienti, dar si vizitatori, care doresc sa admire pur si simplu spatiul impresionant, dispus in 4 etaje sub arcade spectaculoase. Din anul 2013, galeria include numai retaileri de lux in materie de imbracaminte, bijuterii, carti si tablouri, dar si cateva restaurante si cafenele selecte.

Piazza del Duomo din Milano

Piazza del Duomo din Milano

Sursa

Piazza del Duomo din Milano este un punct de referinta central si un simbol al orasului, pe care nu ai voie sa-l ratezi in timpul unui city break aici. Aceasta piata include unele dintre cele mai importante edificii ale orasului Milano, cel mai important monument de aici fiind de departe Duomo di Milano. La aceasta se adauga si Galleria Vittorio Emanuele II, Palazzo dell’Arengario, Pallazzo Carminati, Pallazzo dei Portici Settentrionali, Pallazzo dei Portici Meridionali si Pallazzo Reale di Milano.

Santa Maria delle Grazie si Cina cea de Taina

Santa Maria delle Grazie si Cina cea de Taina

Sursa

Daca vrei sa admiri una dintre cele mai cunoscute opere ale lui Leonardo da Vinci in vacanta ta la Milano, atunci trebuie sa vizitezi biserica Santa Maria delle Grazie. Biserica ridicata in anul 1465 este un monument de cult deosebit, in care se pot vedea influentele arhitecturale de peste secole, dar si celebra pictura a artistului italian – Cina cea de Taina.

Castelul Sforzesco din Milano

Castelul Sforzesco din Milano

Sursa

Castello Sforzesco din Milano este un simbol al puterii si al dominatiei intre simbolurile orasului. Acesta este cunoscut si sub denumirea de Castelul Visconti, dupa cel care a comisionat construirea fortaretei in anul 1358, Galeazzo Il Visconti. Terminat 10 ani mai tarziu, Castelul Sforzesco din Milano este astazi un simbol istoric al orasului si locul care adaposteste si cateva dintre cele mai importante muzee locale.

Teatro alla Scala din Milano

Teatro alla Scala din Milano

Sursa

La Scala este celebrul teatru din Milano, pe care trebuie sa-l vizitezi atat ca obiectiv arhitectural, cat si in timpul unuia dintre celebrele sale spectacole. Cladirea teatrului a fost ridicata la finalul secolului 18 si a devenit in scurt timp una dintre cele mai faimoase locatii pentru reprezentatii artistice de marca, printre care premierele scenice ale operelor lui Verdi si Bellini.

Ce alte atractii turistice din Milano ai mai adauga listei noastre?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >