Mangalia / Litoralul romanesc // schimba statiunea

Mangalia

 

Unul dintre principalele porturi romanesti ale Marii Negre, Mangalia este o statiune antica, cunoscuta atunci sub numele de Callatis, si una dintre cele mai importante centre turistice din zona. Cu o istorie datand din timpul coloniilor grecesti, Mangalia ofera si zone de atractie turistica pe tot parcursul anului, nu doar in timpul verii. Ruinele cetatii Callatis, mormintele scitilor, o moschee turceasca sunt doar cateva dintre locurile de vizitat.

In timpul verii, statiunea este una dintre principalele optiuni pentru un public larg. Atat familiile, cat si grupurile de tineret vor gasi aici tot ce au nevoie pentru un concediu sau pentru o vacanta asa cum si-o doresc, fie ca sunt in cautarea relaxarii sau a distractiei.

Obiective turistice de langa Mangalia: cea mai veche moscheie din Romania (1590), Muzeul de arheologie care gazduieste cateva exponate unice in tara, colectia de pipe si curiozitati „Mercurius”, ruinele cetatii Callatis, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Delfinariul din Constanta, Muzeul de Arta, Farul Genovez.
Cai de acces spre Mangalia: rutier: pe E87, la 44 km sud de Constanta; feroviar: statia CFR Mangalia pe linia Bucuresti – Constanta – Manglia; aerian: aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, apoi curse auto pana in  statiune.
Plaja din Mangalia: nisipoasa, cu intrare lina in mare.

 

 
Hotel Corsa
Hotel Corsa Statiunea Mangalia, Str. Teilor, Nr.11, Cod 900500, Judetul Constanta.

de la 85 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Paradiso
Hotel Paradiso Statiunea Mangalia, Str. Matei Basarab, Nr. 3, Cod 900500, Judetul Constanta

de la 149 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Solymar
Hotel Solymar Str. Teilor, Nr. 7, Mangalia

de la 176 LEI vezi mai multe detalii
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >