Olimp / Litoralul romanesc // schimba statiunea

Olimp

 

Olimp face parte din categoria statiunilor balneoclimaterice de pe litoral, motiv pentru care a fost intotdeauna preferata de cei in cautarea unui sejur relaxant si linistit, dar in care sa poata sa beneficieze de anumite servicii de sanatate, bazate pe proprietatile naturale ale elementelor din aceasta zona. Asadar, Olimpul este locul predilect pentru cei ce doresc sa beneficieze de cure heliomarine pentru diverse afectiuni.
Plaja din Olimp se remarca prin diversitatea zonelor ei, motiv pentru care turistii prefera sa isi aleaga aceasta statiune. Se poate opta pentru o zona mai aglomerata si asemanatoare plajelor din alte statiuni, dar si pentru zone de plaja mai inalte, in care peisajul de pe faleza este perfect pentru momente de neuitat, sau pentru zone de plaja salbatica.

Ce vizitam in statiunea Olimp: Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Delfinariul din Constanta, Muzeul de Arta, Muzeul Marinei Romane.
Cai de acces spre Olimp: rutier: E87, la 10 km nord de Mangalia; feroviar: statia CFR Mangalia pe linia Bucuresti - Constanta – Mangalia; aerian: aeroportul „Mihail Kogalniceanu" din Constanta, apoi curse auto pana in statiune.
Plaja din statiunea Olimp: in golf, semi-indiguita, nisipoasa.

 
Hotel Banat
Hotel Banat Statiunea Olimp, Cod 905503, Judetul Constanta.

de la 30 LEI vezi mai multe detalii
 
Vila Plopul
Vila Plopul Statiunea Olimp, Cod 905503, Judetul Constanta.

de la 135 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Pam Beach
Hotel Pam Beach Statiunea Olimp

de la 61 LEI vezi mai multe detalii
 
 
Hotel Cocor
Hotel Cocor Statiunea Olimp, Strada Trandafirilor, Cod 905550, Judetul Constanta

de la 187 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Majestic
Hotel Majestic Statiunea Olimp, Cod 905503, Judetul Constanta.

de la 85 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Holiday
Hotel Holiday Statiunea Olimp, Cod 905503, Judetul Constanta

de la 75 LEI vezi mai multe detalii
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >