Vama Veche / Litoralul romanesc // schimba statiunea

Vama Veche

 

Vama Veche este un sat localizat pe litoralul Marii Negre. Faima acestei locatii provine din utilizarea ei primordiala de catre tineretul in cautarea unei vacante mult mai accesibile si mai relaxante. O modalitate ideala de a va bucura de plaja de la Vama Veche este prin camparea cu corturi, ce ofera o oportunitate unica de petrecere a vacantei la mare si in acelasi timp una mai putin costisitoare si mai avantajoasa pentru tinerii doritori de distractie.

Incepand cu data de 1 mai si pe tot parcursul verii, Vama Veche este locatia perfecta pentru grupurile de tineri. Cu concerte pe plaja, baruri si cluburi accesibile, statiunea se concretizeaza ca un punct perfect pentru vacante distractive si accesibile.

Obiective turistice si activitati in Vama Veche: Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Epava de la Vama Veche, sporturi nautice.
Cai de acces spre Vama Veche: rutier: pe E 87, la 12 km sud de Mangalia; feroviar: statia CFR Mangalia pe linia Bucuresti – Constanta – Mangalia; aerian: aeroportul „Mihail Kogalniceanu” din Constanta, apoi curse auto pana in statiune.
Plaja din Vama Veche: larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.

 
Hotel Bazart
Hotel Bazart Statiunea Vama Veche, Judetul Constanta

de la 43 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >