Alege o vacanta de neuitat in mijlocul naturii! Te poti bucura de cele mai bune oferte de cazare in statiunile balneo-climaterice din Romania alaturi de noi. Te asteapta o vacanta relaxanta in cele mai frumoase locuri din tara si cu cele mai eficiente tratamente naturale! Rezerva acum vacanta ta in statiunile balneo-climaterice din Romania!

O Saptamana de Refacere Oferta valabila pana in : 01.12.2018 O Saptamana de Refacere

Daca ai nevoie de o vacanta, dar si de o perioada de refacere, statiunile balneoclimaterice din tara noastra sunt cea mai buna alegere! Indiferent pentru care dintre ele optezi, te poti bucura de un cadru natural linistit si relaxant, dar si de o gama variata de tratamente pentru diferite afectiuni, pentru recuperare sau pur si simplu pentru infrumusetare. 

Oferte speciale Baile Felix 2018 Oferta valabila pana in : 21.12.2018 Oferte speciale Baile Felix 2018

Ai nevoie de o vacanta relaxanta? Vrei sa te bucuri de un concediu linistit in tara? Atunci trebuie sa optezi pentru statiunea Baile Felix! Baile Felix este destinatia de vacanta ideala, in care te vei putea bucura de aer curat, de liniste departe de oras, dar si de cele mai bune tratamente naturale. 

Wellness Balnear Oferta valabila pana in : 20.12.2018 Wellness Balnear

O vacanta placuta inseamna relaxare, departe de griji si de stresul cotidian! Bucura-te de cea mai buna oferta de Wellness Balnear in tara noastra si vei avea parte de un concediu dedicat relaxarii si recuperarii. 

 
Hai la Bai! Oferta valabila pana in : 20.12.2018 Hai la Bai!

Alege relaxarea, tratamentele naturale, dar si distractia cu una dintre ofertele speciale pregatite de statiunile balneo-climaterice din Romania!

Decada Balneara Oferta valabila pana in : 20.12.2018 Decada Balneara

Decada Balneara este vacanta de care aveai nevoie! Un concediu, care imbina perfect ideea de vacanta, relaxare, timp liber, dar si tratamente naturale, este ideal pentru cei care doresc sa scape de stres si de grijile zilnice.

x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >