Alege o vacanta de neuitat in mijlocul naturii! Te poti bucura de cele mai bune oferte de cazare in statiunile balneo-climaterice din Romania alaturi de noi. Te asteapta o vacanta relaxanta in cele mai frumoase locuri din tara si cu cele mai eficiente tratamente naturale! Rezerva acum vacanta ta in statiunile balneo-climaterice din Romania!

O Saptamana de Refacere Oferta valabila pana in : 01.12.2018 O Saptamana de Refacere

Daca ai nevoie de o vacanta, dar si de o perioada de refacere, statiunile balneoclimaterice din tara noastra sunt cea mai buna alegere! Indiferent pentru care dintre ele optezi, te poti bucura de un cadru natural linistit si relaxant, dar si de o gama variata de tratamente pentru diferite afectiuni, pentru recuperare sau pur si simplu pentru infrumusetare. 

Wellness Balnear Oferta valabila pana in : 20.12.2018 Wellness Balnear

O vacanta placuta inseamna relaxare, departe de griji si de stresul cotidian! Bucura-te de cea mai buna oferta de Wellness Balnear in tara noastra si vei avea parte de un concediu dedicat relaxarii si recuperarii. 

Hai la Bai! Oferta valabila pana in : 20.12.2018 Hai la Bai!

Alege relaxarea, tratamentele naturale, dar si distractia cu una dintre ofertele speciale pregatite de statiunile balneo-climaterice din Romania!

 
Oferte Speciale UNGARIA 2018 Oferta valabila pana in : 31.12.2018 Oferte Speciale UNGARIA 2018

Alege o vacanta de neuitat alaturi de familie si de prieteni aproape de casa! Ti-am pregatit sejururi in HajduszoboszloGyula, Debrecen, Eger, Budapesta - Ungaria, la cele mai bune preturi, pentru ca tu sa te bucuri de distractie in parcul acvatic, dar si de relaxare pe marginea piscinelor.

Decada Balneara Oferta valabila pana in : 20.12.2018 Decada Balneara

Decada Balneara este vacanta de care aveai nevoie! Un concediu, care imbina perfect ideea de vacanta, relaxare, timp liber, dar si tratamente naturale, este ideal pentru cei care doresc sa scape de stres si de grijile zilnice.

Rasfat la SPA Oferta valabila pana in : 21.12.2018 Rasfat la SPA

Oricand este momentul potrivit pentru cateva clipe de relaxare. Ti-am pregatit cateva sejururi SPA pentru a te rasfata asa cum trebuie! 

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >