Austria

 

Austria este tara perfecta pentru orice tip de concediu. Daca iti doresti un city break de cateva zile, orasele din Austria sunt printre cele mai frumoase pe care le poti alege. Numai posibilitatea de a face un city break la Viena te poate convinge sa-ti iei o vacanta imediat. Pentru cei care isi doresc un concediu mai lung si mai activ, atunci zona montana a Austriei este locul spre care sa te indrepti in orcie perioada a anului. Cu numeroase resorturi montane, un concediu in muntii Austriei se poate transforma in vacanta perfecta. 

Indiferent de ce tip de turist esti sau de ce iti doresti sa vezi intr-o vacanta, Austria este tara posibilitatilor nelimitate. Poti opta chiar pentru o vacanta complexa, cu mai multe locatii de cazare in Austria pentru un sejur complet, in care sa imbini pasiunea pentru sporturile de iarna si adrenalina, cu zile frumoase de plimbare in orasele austriece.

 
Kaprun
Kaprun

11 hoteluri

Zell Am See
Zell Am See

10 hoteluri

Abtenau
Abtenau

5 hoteluri

Bad Hofgastein
Bad Hofgastein

5 hoteluri

Ischgl
Ischgl

3 hoteluri

Igls
Igls

1 hotel

 
Bischofshofen
Bischofshofen

2 hoteluri

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >