Egipt

 

Locul in care se imbina o cultura antica, cu plaje superbe, cu minuni ale arhitecturii si cu distractii de toate felurile este Egiptul. Prin urmare, nu exista o locatie mai buna in care sa va petreceti vacanta. Piramidele egiptene sunt probabil una dintre cele mai fascinante locatii din lume si una de care cu siguranta toata lumea a auzit. Un sejur in Egipt ofera posibilitatea de a vizita aceste miracole ale trecutului, dar acestea nu sunt singurele motive pentru care ar trebui sa va planificati un concediu aici cat mai curand.

Peisajul natural al tarii este unicat si un element ce va va convinge cu siguranta sa reveniti pe aceste meleaguri. In centrul tarii, intersectia Raului Nil, cu desertul, dar si cu marile orase creeaza un spectacol vizual unic. In combinatie cu privelistea piramidelor si a celorlalte vestigii antice, se creeaza un cadru magic pentru un concediu in Egipt pe care nu il veti uita niciodata.

Orice oras ati alege pentru cazarea in Egipt, un lucru este sigur – ati poposit intr-o locatie unica pentru vacanta dvs., ce cu siguranta nu va va dezamagi.

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >