Emiratele Arabe Unite

 

Inainte, Dubaiul era o locatie perfecta pentru un concediu insorit, intr-o tara cu o cultura conservatoare. Acum, un concediu in Dubai poate insemna mult mai mult decat atat. Pe langa bogatiile bine cunoscute ale acestei metropole, cu hoteluri de lux si cele mai inalte standarde, aici puteti gasi genul de servicii care sa va construiasca un sejur perfect.

Investitiile realizate pentru turism s-au concentrat pe construirea unui sistem complex de servicii pentru cei care aleg un sejur in Dubai. Astfel, pe langa accesul la plajele aurii si la golfuri de toate dimensiunile, va puteti bucura si de o multime de alte oportunitati. Cladirile uriase, faimoase in toata lumea, hotelurile de lux, aquariumul, mall-urile, bazarul – cele mai inedite obiective pentru o vacanta perfecta. In plus, pentru un spor de unicitate, puteti opta si pentru Incaperile pierdute ale Dubaiului, o locatie subacvatica, pentru o experienta marina extrema, dar si inedita partie de ski, o constructie artificiala de mari dimensiuni, ce imita perfect o partie de schi cu tot ce are nevoie de jur imprejur in cel mai realist mod posibil.

Asadar, indiferent de ceea ce va doriti pentru vacanta dvs., un concediu in Dubai este alegerea cea mai buna, pentru ca veti gasi aici totul.

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >