Slovacia

 

Slovacia este una dintre principalele destinatii turistice din centrul Europei. Cu capitala la Bratislava, Slovacia este una dintre tarile europene puternice din punct de vedere economic, ceea ce a dus si la dezvoltarea masiva a turismului, atat in marile orase, deosebit de frumoase si populate de numeroase atractii turistice, cat si a statiuni montane, ideale pentru petrecerea vacantelor de iarna. 

Statiunile din Slovacia se adreseaza in special celor care iubesc natura si care isi doresc o vacanta linistita in inima muntilor. In orice sezon, statiunile montane din aceasta tara sunt o alegere perfecta de vacanta, pentru cei care doresc sa se odihneasca, sa faca drumetii in natura sau sa incerce o diversitate mare de sporturi de iarna. Pesterile si lacurile din Muntii Tatra completeaza cu succes lista obiectivelor turistice, alaturi de simbolurile marilor orase slovce. 

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >