Turcia

 

O coasta, o mare, o plaja… un sejur in Turcia este alegerea ideala pentru cei care isi doresc o vacanta de vara perfecta. Locul in care marea se intalneste cu muntele, in care peisajul incredibil formeaza cadrul perfect pentru un concediu de neuitat.

Majoritatea statiunilor turcesti sunt plasate la aceasta confluenta dintre mare si munte. Numerosi turisti aleg aceasta destinatie pentru concediile lor de pe timpul verii, dar si din restul anului, tocmai din acest motiv. In plus, dintre numeroasele avantaje pe care le are aceasta tara pentru turism mai putem enumera si multitudinea de castele, de ruine si de alte simboluri ale trecutului, ce pot fi vizitate in diverse zone, dar si facilitatile moderne, restaurantele, cluburile si parcurile de distractii localizate aici.

Avand costuri accesibile si o gama variatata de servicii, Turcia este cea mai buna solutie pentru cei care isi doresc o vacanta intr-o zona insorita, unde au posibilitati nenumarate de perterece a timpului liber, de relaxare si de distractie.

 
Istanbul
Istanbul

1 hotel

Kusadasi
Kusadasi

72 hoteluri

Bodrum
Bodrum

110 hoteluri

Antalya
Antalya

36 hoteluri

Belek
Belek

62 hoteluri

Side
Side

112 hoteluri

 
Alanya
Alanya

150 hoteluri

Kemer
Kemer

174 hoteluri

Marmaris
Marmaris

92 hoteluri

Lara
Lara

39 hoteluri

Fethiye
Fethiye

16 hoteluri

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >