Ti-am pregatit oferte speciale pentru diferite destinatii perfecte pentru vacanta. Indiferent de destinatia aleasa pentru vacanta ta este important sa gasesti un pachet calitativ de servicii la pret accesibil.

Nu uita sa te inscrii pe lista noastra de newsletter pentru a afla printre primii ofertele noastre speciale.


Platesti 5 nopti si stai 6! Oferta valabila pana in : 05.09.2014 Platesti 5 nopti si stai 6!

Vara, marea te cheama sa-ti petreci vacanta pe litoralul romanesc! Te poti bucura de un concediu relaxant si frumos, la cele mai bune preturi si in cele mai avantajoase conditii, chiar la tine in tara! Profita acum de cele mai bune oferte de pe litoralul romanesc din aceasta vara si vei vrea la mare toata vara!

Platesti 1 loc si merg 2! Oferta valabila pana in : 31.08.2014 Platesti 1 loc si merg 2!

Vara trebuie sa mergi la mare! Litoralul Marii Negre este cea mai la indemana locatie pentru un sejur relaxant si frumos. Te poti bucura de o vacanta in statiunea Neptun si Olimp, de obiective turistice deosebite si de frumusetea marii din tara noastra!

Vacante pentru Elevi & Studenti Oferta valabila pana in : 24.08.2014 Vacante pentru Elevi & Studenti

O vacanta la mare poate fi un bun prilej pentru elevii sau pentru studentii care doresc sa aiba parte de o saptamana de relaxare, dar si de distractie, intr-o destinatie frumoasa, dar si accesibila in acelasi timp. Litoralul romanesc este o locatie perfecta pentru primele vacante accesibile cu prietenii!

 
Oferta Speciala Hajduszoboszlo - Ungaria Oferta valabila pana in : 31.10.2014 Oferta Speciala Hajduszoboszlo - Ungaria

Alege o vacanta de neuitat alaturi de familie si de prieteni aproape de casa! Ti-am pregatit sejururi in Hajduszoboszlo, Ungaria, la cele mai bune preturi, pentru ca tu sa te bucuri de distractie in parcul acvatic, dar si de relaxare pe marginea piscinelor.