Ti-am pregatit oferte speciale pentru diferite destinatii perfecte pentru vacanta. Indiferent de destinatia aleasa pentru vacanta ta este important sa gasesti un pachet calitativ de servicii la pret accesibil.

Nu uita sa te inscrii pe lista noastra de newsletter pentru a afla printre primii ofertele noastre speciale.


Zile gratuite de vacanta LITORAL 2017 Oferta valabila pana in : 31.08.2017 Zile gratuite de vacanta LITORAL 2017

Vara, marea te cheama sa-ti petreci vacanta pe litoralul romanesc! Te poti bucura de un concediu relaxant si frumos, la cele mai bune preturi si in cele mai avantajoase conditii, chiar la tine in tara! Profita acum de cele mai bune oferte de pe litoralul romanesc din aceasta vara si vei vrea la mare toata vara!

Oferte speciale Baile Felix 2017 Oferta valabila pana in : 23.12.2017 Oferte speciale Baile Felix 2017

Ai nevoie de o vacanta relaxanta? Vrei sa te bucuri de un concediu linistit in tara? Atunci trebuie sa optezi pentru statiunea Baile Felix! Baile Felix este destinatia de vacanta ideala, in care te vei putea bucura de aer curat, de liniste departe de oras, dar si de cele mai bune tratamente naturale. 

Wellness Balnear Oferta valabila pana in : 10.12.2017 Wellness Balnear

O vacanta placuta inseamna relaxare, departe de griji si de stresul cotidian! Bucura-te de cea mai buna oferta de Wellness Balnear in tara noastra si vei avea parte de un concediu dedicat relaxarii si recuperarii. 

 
Hai la Bai! Oferta valabila pana in : 10.12.2017 Hai la Bai!

Alege relaxarea, tratamentele naturale, dar si distractia cu una dintre ofertele speciale pregatite de statiunile balneo-climaterice din Romania!

Zile gratuite de vacanta MUNTE/BALNEO Oferta valabila pana in : 23.12.2017 Zile gratuite de vacanta MUNTE/BALNEO

Simte chemarea muntelui sau a relaxarii si vino cu noi in vacanta! Te poti bucura de un concediu reusit, in conditii avantajoase si la cele mai bune preturi in statiunile montane si balneoclimaterice din tara. 

La pescuit in DELTA DUNARII Oferta valabila pana in : 17.11.2017 La pescuit in DELTA DUNARII

Petrece cea mai relaxanta vacanta, la pescuit in Delta Dunarii! Noi iti punem la dispozitie cele mai bune oferte de vacanta in Delta Dunarii, astfel incat tu sa ai parte de un concediu de neuitat!

 
Aventuri de neuitat pe litoral Oferta valabila pana in : 15.08.2017 Aventuri de neuitat pe litoral

Vacanta pe litoral poate fi si plina de aventura! Rezerva-ti acum un concediu de minim 5 nopti in Neptun si ai intrare gratuita la Parcul de Aventura Paradis Land din statiune. Acum nu mai trebuie sa alegi! In concediul tau poti avea parte si de mare si de aventura.

x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >