Ti-am pregatit oferte speciale pentru diferite destinatii perfecte pentru vacanta. Indiferent de destinatia aleasa pentru vacanta ta este important sa gasesti un pachet calitativ de servicii la pret accesibil.

Nu uita sa te inscrii pe lista noastra de newsletter pentru a afla printre primii ofertele noastre speciale.


Platesti 5 nopti si stai 6! Oferta valabila pana in : 05.09.2014 Platesti 5 nopti si stai 6!

Vara, marea te cheama sa-ti petreci vacanta pe litoralul romanesc! Te poti bucura de un concediu relaxant si frumos, la cele mai bune preturi si in cele mai avantajoase conditii, chiar la tine in tara! Profita acum de cele mai bune oferte de pe litoralul romanesc din aceasta vara si vei vrea la mare toata vara!

Litoralul Pentru Toti Oferta valabila pana in : 09.09.2014 Litoralul Pentru Toti

Vara aceasta trebuie sa mergi la mare, pentru ca nu exista niciun loc mai bun pentru zilele calduroase decat pe plaja la mare! Litoralul pentru toti inseamna tarife accesibile la cazare si posibilitatea de a avea un sejur perfect la mare alaturi de familie si de prieteni. 

Oferta Speciala Hajduszoboszlo - Ungaria Oferta valabila pana in : 31.10.2014 Oferta Speciala Hajduszoboszlo - Ungaria

Alege o vacanta de neuitat alaturi de familie si de prieteni aproape de casa! Ti-am pregatit sejururi in Hajduszoboszlo, Ungaria, la cele mai bune preturi, pentru ca tu sa te bucuri de distractie in parcul acvatic, dar si de relaxare pe marginea piscinelor.