Ti-am pregatit oferte speciale pentru diferite destinatii perfecte pentru vacanta. Indiferent de destinatia aleasa pentru vacanta ta este important sa gasesti un pachet calitativ de servicii la pret accesibil.

Nu uita sa te inscrii pe lista noastra de newsletter pentru a afla printre primii ofertele noastre speciale.


Oferte speciale Baile Felix 2017 Oferta valabila pana in : 23.12.2017 Oferte speciale Baile Felix 2017

Ai nevoie de o vacanta relaxanta? Vrei sa te bucuri de un concediu linistit in tara? Atunci trebuie sa optezi pentru statiunea Baile Felix! Baile Felix este destinatia de vacanta ideala, in care te vei putea bucura de aer curat, de liniste departe de oras, dar si de cele mai bune tratamente naturale. 

Zile gratuite de vacanta MUNTE/BALNEO Oferta valabila pana in : 23.12.2017 Zile gratuite de vacanta MUNTE/BALNEO

Simte chemarea muntelui sau a relaxarii si vino cu noi in vacanta! Te poti bucura de un concediu reusit, in conditii avantajoase si la cele mai bune preturi in statiunile montane si balneoclimaterice din tara. 

La pescuit in DELTA DUNARII Oferta valabila pana in : 17.11.2017 La pescuit in DELTA DUNARII

Petrece cea mai relaxanta vacanta, la pescuit in Delta Dunarii! Noi iti punem la dispozitie cele mai bune oferte de vacanta in Delta Dunarii, astfel incat tu sa ai parte de un concediu de neuitat!

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >