De 15 ani ne mandrim ca iti putem oferi vacante asa cum iti doresti!

Securitatea datelor tale personale este foarte importanta pentru noi. Ne acorzi incredere folosind serviciile noastre si noi apreciem aceasta incredere. De aceea ne luam angajamentul sa protejam toate datele personale pe care ni le incredintezi, sa actionam in interesul clientilor nostri si sa fim transparenti in ceea ce priveste prelucrarea datelor tale personale.

Odata cu intrarea in vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679 referitor la protectia datelor personale, am profitat de ocazie si am verificat modul in care procesam datele personale si ne-am asigurat ca standardele noastre pentru securitatea datelor se extind pentru toti clientii nostri. Asadar, incepand cu 25 mai 2018, Turist Center se aliniaza cu standardul european privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora prevazute in Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie sa stii despre modul in care prelucram datele tale personale

Daca nu stiai deja, datele tale personale sunt prelucrate si stocate in baza noastra de date, in concordanta cu consimtamantul tau, cu scopul de a indeplini obligatiile contractuale si in baza prevederilor legale. Pentru a ne asigura ca ai parte de un sejur frumos si linistit, comunicam aceste date partenerilor nostri (transportatori, hotelieri sau alti furnizori de servicii).

Ce fel de date personale colecteaza Turist Center

Nu te putem ajuta sa rezervi vacanta perfecta fara a avea suficiente informatii, de aceea iti solicitam anumite date atunci cand folosesti serviciile noastre. Sunt informatii destul de simple precum numele, detalii preferate de contact, numele celor care te insotesc si informatii necesare pentru plata. In plus, colectam si informatii din computerul tau. Aceste informatii pot include IP-ul, browserul utilizat si setarile de limba. Sunt si situatii in care primim informatii despre tine de la altii sau colectam automat si alte informatii.

Cu ce scop iti prelucram datele tale personale

Turist Center prelucreaza date personale in urmatoarele scopuri:

  • pentru a ne indeplini obligatiile contractuale si pentru a ne asigura ca ai parte de un sejur linistit si frumos;
  • pentru a determina si a evalua interesele tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;
  • pentru analize statistice folosind date anonimizate;
  • pentru a fi siguri ca niciunul dintre clientii nostri nu rateaza promotii sau evenimente organizate de Turist Center. Datele tale personale sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, pentru promovarea serviciilor noastre, pentru noutati sau concursuri.

In afara de prelucrarea datelor tale personale in scopurile care reies din obligatiile contractuale – interesele legitime si prevederile legale, orice alt tip de prelucrare a datelor tale personale se va face doar cu acordul tau explicit.

Cum foloseste Turist Center retelele sociale?

Utilizarea serviciilor de retele sociale poate fi integrata cu serviciile noastre in diferite moduri, ceea ce va implica colectarea de catre noi sau primirea de catre furnizorul de retele sociale a unora din datele tale personale.

Care sunt drepturile tale prevazute in Regulamentul (UE) 2016/679

Potrivit Regulamentului General pentru Protectia Datelor, poti controla mai usor modul in care datele tale cu caracter personal sunt procesate de noi. Astfel :

  • ne poti solicita o copie a datelor personale pe care le detinem despre tine;
  • ne poti informa despre orice modificare a datelor tale personale sau ne poti cere sa corectam datele personale pe care le detinem despre tine;
  • in anumite situatii, ne poti cere sa stergem, sa blocam sau sa restrictionam prelucrarea datelor personale pe care le detinem despre tine sau sa te opui anumitor moduri in care iti folosim datele personale;
  • in anumite situatii, poti, de asemenea, sa ne soliciti sa trimitem unei terte parti datele personale pe care ni le-ai dat.

Ai dreptul sa-ti retragi consimtamantul pentru procesarea datelor tale personale in orice moment sub rezerva legii aplicabile. Mai mult, in cazul in care procesam datele tale personale bazate pe interes legitim sau interes public, ai dreptul sa te opui in orice moment utilizarii datelor tale personale in conformitate cu legislatia aplicabila.

Contact si suport referitor la datele tale personale

Iti poti exercita toate aceste drepturi trimitandu-ne o cerere pe adresa de e-mail contact@turistcenter.ro

Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >