Bischofshofen / Sejururi in strainatate // schimba statiunea

Bischofshofen

 

Bischofshofen se afla in inima regiunii Pongau din Austria, fiind o superba statiune montana inconjurata de masivele HochkönigHochgründeck si Tennengebirge. Bischofshofen este si una dintre cele mai indragite statiuni montane din Austria, fiind populara mai ales printre schiori si pasionatii de drumetii. 

In timpul sezonului de ski, Bischofshofen atrage o multime de turisti din intreaga lume, in special datorita partiei pentru sarituri cu schiurile, care este una dintre cele mai faimoase din lume. Partiile din statiune se numara printre cele mai moderne din Europa, astfel incat nu este de mirare ca Bischofshofen este una dintre cele mai populare destinatii pentru vacanta la ski.

Tot in Bischofshofen poti vitia MuzeulAm Kastenturm, unde poti afla mai multe despre tirburile neolitice care au locuit in aceasta zona in urma cu mii de ani. Intreaga istorie a regiunii este prezentata intr-o colectie fascinanta de documente si artefacte.

Obiective turistice: biserica Buchbergkircherl, cascada Gainfeld si Castelul Ruine Pongowe.

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >