Dubai City / Sejururi in strainatate // schimba statiunea

Dubai City

 

Dubai City este un oras-stat, inclus in Emiratele Arabe Unite. Investitiile si modernizarile din ultimii ani au transformat Dubaiul intr-unul dintre cele mai faimoase orase din lume, in care bogatia, luxul si eleganta sunt principalele marci ale tuturor produselor si serviciilor. Cu hoteluri unice in lume, insule artificiale, zone rezidentiale de exceptie, Dubaiul reprezinta pentru multi turisti o oaza de maretie pentru vacantele lor. In Golful Persic, dar si in Orientul Mijlociu in general, Dubai City este centrul turismului, al afacerilor, al comertului, al culturii – in concluzie o metropola atotcuprinzatoare.

Obiective turistice: Delfinariul Dubai, Parcul tematic Aquaventure, Gradina Botanica Raffles; Muzeul Dubai, Satul turistic Al Boom, Centrul International de Arta Dubai; Mall-ul Emiratelor; Golful Dubai; Plaja Jumeirah Dubai, Plaja Wollongong, Plaja Jebel Ali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >