De 15 ani ne mandrim ca iti putem oferi vacante asa cum iti doresti!

Turist Center iti ofera posibilitatea de a plati pentru vacanta ta cu tichete de vacanta sau vouchere de vacanta, fie tiparite pe hartie, fie in format electronic.

Voucherele de vacanta se pot utiliza pentru a achizitiona sejururi doar in Romania, tichetele fiind valabile timp de un an calendaristic.

Ce este un voucher de vacanta?

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau carduri speciale, cu ajutorul cărora poți achita servicii turistice în Romania pentru tine și familia ta.

De unde poti primi vouchere de vacanta?

Voucherele de vacanta se pot primi in compania la care lucrezi, doar daca ai un contract individual de munca valabil si daca compania hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

Cum poti cumpara cu vouchere de vacanta de la Turist Center?

Solicita o oferta completand formularul de pe prima pagina a Turist Center sau sunandu-ne la 0359.411.080 (Oradea), de luni pana vineri, intre orele 08:00-17:00. Totusi, va trebui să te prezinti personal in agentia noastra pentru a plati cu vouchere de vacanta.

De ce sa cumperi pachete de vacanta de la Turist Center folosind aceste vouchere de vacanta?

Turist Center iti pune la dispozitie oferte variate in sute de hoteluri in cele mai frumoase locuri din Romania. De asemenea, iti punem la dispozitie diferite servicii, astfel incat tu sa-ti creezi pachetul pe care ti-l doresti, pe care apoi il poti achita integral cu vouchere de vacanta.

Mai mult, poti plati cu vouchere care sunt pe punctul de a expira pentru vacante care vor avea loc dupa temenul de expirare al acelor vouchere.

Ce poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

Cu voucherele de vacanta poti cumpara un sejur distractiv pe litoralul romanesc sau o vacanta de neuitat la munte ori, de ce nu, un concediu relaxant intr-o statiune balneoclimaterica.

Cum arata vouchere de vacanta si care sunt tipurile de vouchere acceptate de Turist Center?

Voucherele de vacanta tiparite sunt asemanatoare cu tichetele de masa, in timp ce voucherele pe suport electronic arata ca un card bancar.

Unitatile emitente cu care Turist Center are contract in momentul de fata sunt:

Denumire unitate Tichet de vacanta Format electronic
Edenred DA
Cheque Dejeuner Romania NU
Sodexo DA
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >