De 15 ani ne mandrim ca iti putem oferi vacante asa cum iti doresti!

Transport

Transportul este o parte foarte importanta a serviciilor de turism, asigurand deplasarea turistului, in tara sau in strainatate, si fiind primul contact pe care acesta il are in vederea realizarii sejurului. Astfel, transportul devine o parte esentiala din pachet si cea creatoare de prime impresii. Agentia Turist Center pune mare accent pe acest aspect, motiv pentru care ofera numeroase posibilitati cand vine vorba de transportul turistilor. Prin urmare, sunt oferite variantele generale de transport cu autocarul sau cu avionul.

Transportul de persoane cu autocarul se poate realiza in tara sau in strainatate, in cele mai bune conditii si la cele mai accesibile preturi. Confortul si relaxarea sunt esentiale, astfel se poate opta pentru mijloace de transport moderne, cu rute proprii sau care se pot inchiria. In plus, costurile reduse, incepand de la 90 Eur/pers. pentru marile orase din Europa, sunt perfecte pentru orice tip de buget. Transportul cu avionul se realizeaza de asemenea in cele mai bune conditii, Turist Center mentinand relatii de colaborare cu cele mai importante companii aeriene, astfel incat sa poata oferi servicii complete tuturor celor care isi doresc sa isi inceapa calatoria in acest fel in orice parte a lumii, la cele mai bune preturi si in conditii excelente. 

La noi gasesti bilete de tren pe absolut orice ruta interna, oriunde ai dori sa mergi.

Ca sa eviti oboseala, blocajele in trafic, inconvenienta faptului ca nu stii unde sa-ti lasi masina si alte neajunsuri, programeaza-ti din timp un transfer Debrecen - Budapesta; Oradea - Cluj, Oradea - Timisoara sau Oradea - Budapesta, la numai 80 lei/sens/persoana. Vei ajunge la timp, vei putea sa bei in liniste o cafea, sa-ti lasi bagajele si sa treci fara stres prin toate procedurile legate de zbor. Nimic nu e mai stresant decat sa stii ca nu ai suficient timp pentru a ajunge la avion.

De asemnea, la noi gasesti bilete de transport pe orice cursa de linie, in toata Europa, la cele mai avantajoase preturi, transportul fiind realizat in cele mai sigure conditi in autocarele Eurolines.

 

Doresti o oferta de pret pentru transportul tau?

Daca doresti o oferta personalizata completeaza datele tale in formularul
de mai jos si te contactam cu o oferta conform dorintelor tale. Simplu si rapid!

 

Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata


Introdu alte detalii in legatura cu calatoria ta

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >