Transportul este o parte foarte importanta a serviciilor de turism, asigurand deplasarea turistului, in tara sau in strainatate, si fiind primul contact pe care acesta il are in vederea realizarii sejurului. Astfel, transportul devine o parte esentiala din pachet si cea creatoare de prime impresii. Agentia Tourist Center pune mare accent pe acest aspect, motiv pentru care ofera numeroase posibilitati cand vine vorba de transportul turistilor. Prin urmare, sunt oferite variantele generale de transport cu autocarul sau cu avionul.

Transportul de persoane cu autocarul se poate realiza in tara sau in strainatate, in cele mai bune conditii si la cele mai accesibile preturi. Comfortul si relaxarea sunt esentiale, astfel se poate opta pentru mijloace de transport moderne, cu rute proprii sau care se pot inchiria. In plus, costurile reduse, incepand de la 90 Eur/pers. pentru marile orase din Europa, sunt perfecte pentru orice tip de buget. Transportul cu avionul se realizeaza de asemenea in cele mai bune conditii, Tourist Center mentinand relatii de colaborare cu cele mai importante companii aeriene, astfel incat sa poata oferi servicii complete tuturor care doresc sa isi inceapa calatoria in acest fel in orice parte a lumii, la cele mai bune preturi si in conditii excelente. 

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >