Azuga / Vacanta in tara // schimba statiunea

Azuga

 

Azuga este una dintre cele mai apreciate statiuni montane de pe Valea Prahovei. Atunci cand te gandesti la Azuga, inevitabil gandul iti zboara la schi, la munte si la aer proaspat. Orice turist va opta pentru statiunea Azuga ca destinatie de concediu la munte va fi pe deplin multumit de aceasta alegere. Aici poti schia, poti sa explorezi la pas imprejurimile sau poti face trasee montane in care sa iti satisfaci nevoia de... catarari.

Statiunea Azuga este pozitionata aproape strategic, fiind un loc perfect de pornire pentru cei dornici sa exploreze frumusetile din Valea Prahovei. In orasul Azuga trebuie sa vizitezi Cimitirul Eroilor din Primul Razboi Mondial, ridicat in 1920, si numeroase cladiri vechi, clasificate ca monumente arhitecturale.

Obiective turistice de langa Azuga: Castelul Peles, Castelul Pelisor, Manastirea Sinaia, Cazinoul, Cota 1400, Canionul si Cascadele Tamina, Poiana Izvoarelor, Cascada Urlatoarea, Castelul Cantacuzino din Busteni, Pasul Predeal, Parcul tematic Escapade Adventure Park.

Cai de acces spre Azuga: rutier: Bucuresti-Azuga, pe DN 1 (E 60); feroviar: statia Azuga pe linia Bucuresti-Predeal;

 
Azuga Ski & Bike Resort
Azuga Ski & Bike Resort Str. Sorica Nr. 3, Azuga, Judetul Prahova, Cod Postal: 105100

de la 80 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >