Baile 1 Mai / Vacanta in tara // schimba statiunea

Baile 1 Mai

 

Statiunea 1 Mai se afla in apropiere de Oradea si formeza, alaturi de Baile Felix, un complex turistic si de tratament extrem de important in vestul tarii. Atractia statiunii Baile 1 Mai, a carui sistem de cazare poate fi incadrat atat la turism rural, cat si la agroturism, este in principal apa calda (32 de grade celsius) care este folosita atat in bazele de tratament pentru tratarea bolilor reumatice, cat si in cele doua stranduri.

Strandul Venus din Staiunea 1 Mai are cu o capacitate foarte mare, de cateva mii de locuri, si multe bazine din care unul olimpic si unul cu trambuline pentru sarituri. Strandul cu valuri are cu o capacitate mai mica de locuri, dar care are o atractie deosebita datorita valurilor care sunt produse in apa din bazin. In ambele stranduri veti putea gasi chioscuri si terase bine aprovizionate cu produse culinare proaspete, produse de patiserie, inghetata si o gama foarte variata de sucuri, racoritoare si bere de toate felurile.

Tot la Baile 1 Mai veti putea vedea Lacul cu nuferi unde creste o floare unica in Romania, protejata prin lege. Aceasta floare nu a fost initial in lacul nostru si se presupune ca semintele au fost aduse aici ori de turci ori de pasarile calatoare, cu multi ani in urma si s-au dezvoltat datorita apei termale. Floarea de nufar este originara din apele Nilului. 

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >