Bran / Vacanta in tara // schimba statiunea

Bran

 

Localitatea Bran se afla in partea de SV a judetului Brasov, la intrarea in culoarul Rucar-Bran si are altitudini cuprinse intre 700-900 m. Branul se afla la o distanta de 27 km de Brasov pe DN 73; 109 km de Pitesti; 57 km de Câmpulung; 179 km de Bucuresti pe drumul european E60. Accesul pe cale ferata se face folosind reteaua Bucuresti-Brasov (166 km) si Brasov-Zarnesti (cca. 30 km).

Statiunea Bran s-a conturat in jurul castelului celebru cu acelasi nume, pentru ca astazi sa fie o poarta pentru o zona turistica montana de exceptie. Aici turistii se pot bucura de beneficiile unei vacante intr-un spatiu natural splendid, cu posibilitati de cazare diversificate si cu o multime de modalitati de petrecere a timpului liber, prin drumetii si prin vizitarea celor mai importante obiective turistice. 

Principalele obiective turistice din Statiunea Bran sunt, evident, cele care inconjoara domeniul Castelului Bran. Castelul este cel mai important obiectiv turistic din Romania si un simbol al tarii noastre. Alaturi de castelul construit in secolul al XII-lea, turistii mai pot vizita Stella Maris sau Capela Reginei Maria, unde Printesa Ileana a Romaniei a adus vasul cu inima reginei, Casa Printesei Ileana si Muzeul Satului Branean sau pot opta pentru diferite trasee montane. 

 
Complex Wolf
Complex Wolf Str. Branului, NR.36bis, Bran, Jud. Brasov

de la 110 LEI vezi mai multe detalii
 
Club Vila Bran
Club Vila Bran Vila Bran, str. Sohodol, nr. 271 A, Bran, jud. Brasov

de la 50 LEI vezi mai multe detalii
 
Pensiunea Podul Turcului
Pensiunea Podul Turcului Str. Principala, Nr. 441B, Moieciu de Jos, Judetul Brasov

de la 100 LEI vezi mai multe detalii
 
 
Casa Serena
Casa Serena Pedelut-Bran, Judetul Brasov

de la 65 LEI vezi mai multe detalii
 
Pensiunea Coroana Reginei
Pensiunea Coroana Reginei Pedelut, Nr 74A, Bran, Judetul Brasov

de la 80 LEI vezi mai multe detalii
 
Pensiunea Cristal
Pensiunea Cristal Str. Branului, Nr. 125, Bran, Cod. 2229 , Judetul Brasov

de la 70 LEI vezi mai multe detalii
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >