Brasov / Vacanta in tara // schimba statiunea

Brasov

 

Orasul Brasov este capitala judetului cu acelasi nume. O locatie plina de istorie se desfasoara in fata turistilor pregatiti pentru un City Break fascinant. Centrul orasului (Piata Sfatului) este probabil unul dintre cele mai renumite din Romania, datorita vechimii sale, a valorii arhitecturale si a numeroaselor obiective turistice incluse. In plus, aceasta este si zona predilecta pentru desfasurarea celor mai importante evenimente ale orasului, a festivalurilor nationale de muzica, a concertelor si a sarbatorilor locale si nationale.

Apropierea de Poiana Brasov transforma orasul in perioadele de acces turistic, cu precadere pe timpul iernii, moment propice pentru a beneficia de statiunea de ski din Poiana, dar si pentru a vizita cele mai importante locatii din oras.

Obiective turistice din Brasov: Biserica Neagra, casa Sfatului, Biserica Fr. Nicolae, Strada Sforii, Muzeul Prima Carte Romaneasca.
Cai de acces spre Brasov: rutier: Bucuresti – Brasov pe DN 1; Ploiesti – Valenii de Munte – Pasul Bratocea – Brasov pe DN 1A; feroviar: Bucuresti - Predeal – Brasov; aeriene: Aeroportul Otopeni din Bucuresti si transport auto pana la Brasov.

 
Hotel Aro Palace
Hotel Aro Palace Strada Bd. Eroilor, Nr. 27-29, Cod 500036, Brasov

de la 250 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Capitol
Hotel Capitol Brasov, Str. Bd. Eroilor, Nr. 19, Cod 500030 , Judetul Brasov.

de la 208 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Coroana
Hotel Coroana Strada Republicii, Nr. 62, cod 500030, Brasov

de la 70 LEI vezi mai multe detalii
 
 
Grand Hotel
Grand Hotel Str. Garii-Noua Nr. 6, Brasov, Cod 500314

de la 150 LEI vezi mai multe detalii
 
Domeniul Dambu Morii
Domeniul Dambu Morii Str. Alunis, Nr. 4, Loc. Timisu de Jos, Cod 505302, Jud. Brasov

de la 20 EUR vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >