Cheia / Vacanta in tara // schimba statiunea

Cheia

 

Statiunea Cheia este recunoscuta ca loc de odihna, accesibil usor in toate anotimpurile, cu aer puternic ozonificat din cauza ariei mari a padurilor ce o inconjoara, cat si a raurilor. Este singura localitate pe o raza aproximativ 60 Km (intre Maneciu 20 si Sacele 40) fara industrie si poluare, devenita, din vara anului 2000, statiune si cu sanse foarte mari pentru viitor. Pescarii sau vanatorii pasionati pot profita de bogatiile faunei, contactand initial Ocolul Silvic Maneciu sau Inspectoratul Silvic Prahova, cu sediul in Ploiesti, care poate elibera autorizatiile necesare.

La 60km de Ploiesti si 48 km de Brasov, statiunea montana Cheia este o adevarata oaza de relaxare si de liniste. Aceasta ocupa o pozitie pitoreasca la poalele Masivului Ciucas, intr-o mica depresiune. Padurile de brad si fag de pe inaltimile din jurul statiunii asigura un aer puternic ozonat, un climat subalpin cu veri racoroase si un peisaj de vis. 

Obiective turistice in Statiunea Cheia: Manastirea Cheia, Manastirea Suzana, Muntele Rosu, Muzeul de Antropologie ''Francisc Rainer'', Muzeul Flori de Mina, Muzeul Vaii Superioare a Teleajenului, Schitul Statiunii Cheia.

 
Hotel Cheia
Hotel Cheia Statiunea Cheia, Judetul Valcea

de la 60 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Zaganu
Hotel Zaganu Statiunea Cheia, Judetul Valcea

de la 60 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >