Constanta / Vacanta in tara // schimba statiunea

Constanta

 

Constanta este principalul oras situat la Mare Neagra si unul dintre cele mai importante porturi maritime ale Romaniei. Zona urbana dateaza din timpul coloniilor grecesti, cand era numita Tomis, si avea functia de deschidere la Marea Neagra pentru intreaga provincie. Astazi, importanta orasului si a portului aferent pentru turism este una crescuta datorita faptului caare o traditie si o istorie indelungata, dar este si o zona atractiva prin apropierea de mare, mai ales in urma investitiilor majore din ultimii ani, care au adus un aport mare de turisti romani inapoi pe litoralul Marii Negre, dar si un numar ridicat de turisti straini.

Cai de acces spre Constanta: rutiere: Bucuresti-Cernavoda-Constanta (Autostrada Soarelui A 2-A 4); feroviar: statia CFR Constanta; aerian:Aeroportun International Mihail Kogalniceanu Constanta.
Obiective turistice din Constanta: Cazinoul Constanta, Edificiul Roman cu Mozaic, Farul Genovez, Parcul arheologic, Teatrul Fantasio, Moscheea Mare Mahmoud II, Catedrala Ortodoxa Sf. Petre si Paul.

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >