Oradea / Vacanta in tara // schimba statiunea

Oradea

 

Oradea este principalul oars al judetului Bihor si un centru turistic de mare importanta pentru toata zona Crisanei, din care pot porni numeroase oportunitati pentru turistii veniti aici in cautarea unei vacante complexe si unice. Atat orasul in sine, cat si zonele invecinate se bucura de un aport mare de obiective turistice de toate felurile, inclusiv naturale, culturale, sportive, de relaxare si asa mai departe. Zona metropolitana Oradea este perfecta pentru o excursie tip City Break, datorita numeroaselor atractii, a punctelor comerciale si a activitatilor cu posibilitate de realizare aici.

Cai de acces spre Oradea: rutier: Timisoara-Arad-Salonta-Oradea; Bucuresti-Pitesti-Ramnicu Valcea-Sibiu-Alba Iulia-Cluj-Napoca-Oradea (A 1-DN 7-DN 1-E 671); feroviar: statia CFR Oradea; aerian: aeroportul Oradea.

Obiective turistice in Oradea: Palatul Baroc Oradea, Catedrala Baroca, Muzeul Ady Endre, Cetatea Oradea, Biserica cu Luna, Teatrul de Stat, Pasajul Vulturul Negru.

 
Hotel Nevis
Hotel Nevis Str. Lapusului, Nr. 2, Oradea, Cod 140264, Jud. Bihor.

de la 100 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel DoubleTree by Hilton
Hotel DoubleTree by Hilton Str. Aleea Strandului, Nr. 9, Oradea, Cod 140051, Jud. Bihor.

de la 160 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Ramada
Hotel Ramada Calea Aradului, Nr. 9, Oradea, Jud. Bihor.

de la 35 EUR vezi mai multe detalii
 
 
Hotel Astoria
Hotel Astoria Str. Teatrului 1-2, Oradea, Jud. Bihor.

de la 85 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >