Paltinis / Vacanta in tara // schimba statiunea

Paltinis

 

Statiunea Paltinis este o statiune montana din Transilvania, aflata la 35km sud-vest de orasul Sibiu, in Muntii Cindrel. Situata la altitudinea de 1440m, aceasta este cea mai inalta statiune montana din tara noastra si una dintre cele mai apreciate si mai vizitate. Atat pe timp de iarna, cat si pe timp de vara, Statiunea Paltinis este o alegere ideala pentru petrecerea unei vacante relaxante in mijlocul naturii. 

Pentru practicantii sporturilor de iarna, statiunea le pune la dispozitie o multime de posibilitati pentru sezonul rece. Climatul montan si altitudinea inalta fac din aceasta zona una mereu acoperita cu zapada, inca de dinainte de luna decembrie, iar stratul de omat se mentine la cote perfecte pentru distractie si sporturi chiar si pana in luna aprilie. In restul anului, turistii se pot bucura de o mare diversitate de trasee montane, pentru a descoperi minunile naturii din Muntii Cindrel si nu numai. In plus, printre cele mai importante obiective turistice din Statiunea Paltinis mai putem enumera si Schitul si Casa Memoriala Constantin Noica, la care se pot adauga numeroasele obiective turistice ale orasului Sibiu aflat la numai 35km distanta. 

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >