Poiana Brasov / Vacanta in tara // schimba statiunea

Poiana Brasov

 

Poiana Brasov este o statiune de odihna si tratament cu sezon permanent, aflata in inima unei paduri de conifere, la poalele Masivului Postavaru, la o altitudine de 1 030m. In apropiere de statiune, la numai 12 km, se afla si orasul Brasov, legat de aceasta printr-o sosea moderna. Poiana Brasov, numită si Poiana Soarelui, este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Aceasta dispune de 12 partii de schi, cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport (pentru tenis, minigolf, handbal, baschet), un lac, un funicular, un teleferic, un skilift, bazine acoperite, saune, sali de gimnastica medicala, cluburi, baruri si restaurante etc.

Cai de acces spre Poiana Brasov: rutier: E 81, E 68, Satu Mare - Cluj Napoca - Alba Iulia - Sibiu – Brasov; E 60 Bors - Oradea - Cluj-Napoca - Tg. Mures – Brasov; feroviar: statia CFR Brasov, apoi curse auto pana in statiune; aerian: curse aeriene pana la Bucuresti, apoi curse auto pana in statiune.

Obiective turistice din Poiana Brasov: cabanele de pe Postavarul (1 602 m), Cristianu Mare (1 704 m), Cetatea Taraneasca a Rasnovului (secolele XIV-XVII), monumentele istorice si de arta din orasul Brasov, Biserica Sf. Bartolomeu (secolul XIII), Biserica Neagra, Casa Sfatului.

 
Vila Alexandra
Vila Alexandra Str. Poiana Doamnei, Nr. 7, Cod 500001, Poiana Brasov, Judetul Brasov

de la 110 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Acasa La Dracula
Hotel Acasa La Dracula Str. Poiana lui Stechil, Nr. 22, Cod 500001, Poiana Brasov, Judetul Brasov

de la 200 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Poiana Ursului
Hotel Poiana Ursului Str. Poiana Ursului, Nr. 1, Cod 500001, Poiana Brasov, Judetul Brasov

de la 48 EUR vezi mai multe detalii
 
 
Hotel Monterai Resort
Hotel Monterai Resort Str. Poiana Soarelui, Nr. 2, Cod 500001, Poiana Brasov, Judetul Brasov

de la 32 EUR vezi mai multe detalii
 
Pensiunea Casa Vinga
Pensiunea Casa Vinga Poiana Brasov, Cod 500001, Judetul Brasov8

de la 85 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >