Praid / Vacanta in tara // schimba statiunea

Praid

 

Localizata in judetul Harghita, zona Praid este una dintre cele mai apreciate din Romania, pentru posibilitatile create aici in jurul unei imense saline. Tratamentele pe baza de cura de sare, dar si celelalte disponibile la salina sunt cele care au crescut notorietatea Praidului in randul turistilor romani, dar si printre cei straini. Din punctul de vedere al turismului exercitat, oamenii veniti la Praid se pot bucura de salina in general, dar si de bai sarate, tratamente cu sare si de galeria subterana, ce s-a constituit in ultimii ani nu doar ca un loc in care sunt posibile cure de sare, dar si diverse alte activitati, astfel incat tratamentul sa fie unul cat mai interesant si mai atractiv pentru oameni de toate varstele.

Obiective turisticein zona Praid: Salina si muntele de sare, Muzeul Salinei, Tg. Mures-Casa Teleki, monument arhitectural in stil baroc, Biblioteca Teleki, Sighisoara-Cetatea Medievala, Biserica de pe Colina.
Cai de acces spre Praid: rutier: pe DN13 Odorheiu Secuiesc-Praid-Sovata-Targu Mures; feroviar: statia CFR Praid pe linia Medias-Praid; aerian: curse aeriene pana la Targu Mures, apoi curse auto pana in statiune.

 
Pensiunea Praid
Pensiunea Praid Str. Principala Nr. 1085, sat Praid, Judetul Harghita

de la 55 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >