Sangeorgiu de Mures / Vacanta in tara // schimba statiunea

Sangeorgiu de Mures

 

Comuna Sangeorgiu de Mures este localizata in judetul Mures si este compusa din trei sate. Baile sarate disponibile aici au atras dintotdeauna o serie de turisti in aceasta zona, in cautare de tratamente naturale intr-o locatie pitoreasca. Unitatile locale ofera servicii variate de relaxare, intretinere si de infrumusetare, satisfacand astfel toate cererile posibile ale clientilor lor, indiferent ca acestia isi doresc un tratament natural pentru o afectiune oarecare sau pentru imbunatatirea si pentru mentinerea aspectului fizic. Apropierea de orasul Targu Mures face posibila vizitarea unei serii de obiective turistice pe parcursul sejurului.

Obiective turistice din Sangeorgiu de Mures: Cetatea Medievala Targu Mures, Biserica Reformata, Palatul Culturii, Cladirea Palatului Administrativ, Teatrul National si Gradina Zoologica din Targu Mures.
Cai de acces spre Sangeorgiu de Mures: rutier: de la Targu Mures sau de la Reghin pe DN 16; curse de autobuz Bistrita-Nasaud-Reghin- Sangeorgiu de Mures, Targu Neamt-Targu Mures- Sangeorgiu de Mures; feroviare: gara Targu Mures, pe linia Deda-Targu Mures- Razboieni (de la Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca) apoi cu autobuzul pana in statiune.

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >