Slanic Moldova / Vacanta in tara // schimba statiunea

Slanic Moldova

 

Slanic Moldova este un oras in estul Romaniei, asezat pe raul Slanic, la poalele Muntilor Nemira, la o altitudine de 530 de metri, intr-o vale inconjurata de paduri de fagi si brazi, la 84 de km sud-vest de municipiul Bacau. Statiunea are o clima intramontana-depresionara temperata, cu un aer pur, lipsit de praf si particule ce pot provoca alergii, si bogat in aerosoli rasinosi si ioni negativi. Statiunea Slanic Moldova este botezata si "Perla Moldovei". Celebra statiune balneoclimaterica beneficiaza de variata bogatie a celor peste 20 de izvoare de ape minerale carbogazoase, dar si de microclimatul de salina (Salina Targu Ocna).

Cai de acces spre Slanic Moldova: rutier: de la Miercurea Ciuc pana la Tg. Ocna pe DN 12 A sau de la Bacau si Brasov pe DN 11 pana la Tg. Ocna apoi Slanic Moldova pe DN 12 B; feroviar: statia CFR Slanic, apoi cursa auto pana in statiune; aerian: curse aeriene pana la Bacau apoi curse auto pana in statiune.

Obiective turistice in Slanic Moldova: Cazinoul Slanic Moldova, Cascada Slanic (599 metri altitudine), Ruinele Curtii Domnesti, Barajul si Lacul Poiana Ursului, Tarcatoarea - rezervatie cinegetic─â.

 
Vila Ioana
Vila Ioana Str. Ion Creanga, Nr. 9, Cod 605500, Slanic Moldova, Judetul Bacau

de la 60 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Euro Vacanta
Hotel Euro Vacanta Slanic Moldova, Judetul Bacau

de la 60 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >