Sovata / Vacanta in tara // schimba statiunea

Sovata

 

Sovata este o statiune plasata in apropierea orasului Targu Mures. Recunoscuta la nivel international pentru tratamentele naturale disponibile aici, Sovata este o locatie perfecta pentru recuperare si relaxare pe tot parcursul anului. Lacurile din imprejurimi aduc un aport de apa de diverse tipuri, cum sunt cele helioterme sau cele cu namoluri. Tratamentele disponibile sunt numeroase, dar se axeaza cu precadere pe tratarea afectiunilor ginecologice. Lacul Ursu este unic in Europa si preferat tot mai mult de turistii romani si straini atat pentru tratatmente, cat si pentru concedii pline de relaxare si distractie.

Obiective turistice din Sovata: drumetii si excursii la lacurile sarate din rezervatia naturala Lacul Ursu (Alunis, Verde, Paraschiva), pe valea Sovatei, Varful Salca (1777 de m), Cetatea Rapsone, Centrul de Arta Ceramica de la Corund, salina Praid.
Cai de acces spre Sovata: rutier: DN 13 Odorheiul Secuiesc-Targu Mures la 51 km de Targu Mures; feroviar: statia CFR Sovata pe linia Medias-Praid; aerian: curse aeriene pana la Targu Mures, apoi curse auto pana in statiune.

 
Hotel Bradet
Hotel Bradet Str. Vulturului, Nr. 68, Cod 545500, Sovata, Judetul Mures

de la 220 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Alunis
Hotel Alunis Str. Trandafirilor, Nr. 72/1, Cod 545500, Judetul Mures

de la 100 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Danubius Health Spa Resort
Hotel Danubius Health Spa Resort Str. Trandafirilor, Nr. 111, Cod postal 545500, Sovata, Judetul Mures‎

de la 220 LEI vezi mai multe detalii
 
 
Hotel Hefaistos
Hotel Hefaistos Str. Vulturului, Nr. 27, Cod 545500, Sovata, Judetul Mures

de la 50 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >