Amara / Vacanta in tara // schimba statiunea

Amara

 

Statiunea balneoclimaterica Amara este situata in judetul Ialomita, pe malul lacului cu acelasi nume. Investitiile realizate la nivel local au dus in scurt timp la constituirea unui spatiu de vacanta – pe malul lacului exista o plaja special amenajata pentru cei care doresc sa se bucure vara de toate serviciile disponibile aici.
Datorita amplasarii sale, este o locatie predilecta pentru cei care doresc sa se bucure de relaxare si de diverse tratamante naturale. Apele disponibile aici, dar si namolul sunt parte integrata a serviciilor de tratament impotriva unei game largi de afectiuni, in special a celor reumatice sau posttraumatice.

Ce vizitam in statiunea Amara: Muzeul Judeţean din Slobozia; Muzeul Agriculturii - Slobozia; Centrul Cultural "Ionel Perlea" – Slobozia; Biserica "Sfintii Voievozi"-Slobozia; Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial - Slobozia;Mănăstirea din comuna Balaciu, ctitorită de domnitorul Dimitrie Ghica II; Piscul Crasani; Muzeul sătesc de etnografie din comuna Ion Roată.
Cai de acces spre Amara: rurtier: Bucureşti - Urziceni - Slobozia (119 km) pe DN 2 şi 2A; Brăila - Slobozia (95 km) pe DN 2; Constanţa - Slobozia pe DN 2A; Buzău - Slobozia (91km) pe DN 2C; feroviar: Bucureşti - Slobozia Veche via Ciulniţa; Ploieşti Sud - Urziceni - Slobozia Veche; Galaţi - Brăila - Făurei - Urziceni - Slobozia Veche.

 
Hotel Parc
Hotel Parc Statiunea Amara, Str. Ana Ipatescu, Nr. 1,Cod 927020 Judetul Ialomita.

de la 60 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >