Borsa / Vacanta in tara // schimba statiunea

Borsa

 

Borsa este o statiune de agrment din zona Maramuresului. Una dintre cele mai frumoase locatii pentru practicarea sporturilor de iarna si pentru relaxare in toate sezoanele anului. Dotata cu partii de schi pentru diverse nivele, Borsa este perfecta pentru cei care isi doresc sa practice sporturi de iarna aproape pe tot parcursul anului, dat fiind faptul ca zapada se mentine pe partii din luna noiembrie pana in aprilie. In plus, numeroasele localitati din imprejurimi ofera posibilitatea de a vizita mai multe obiective turistice, dar si de a admira peisaje montane pe diversele trasee pana la acestea.

Obiective turistice in Borsa: practicarea sporturilor de iarna (piste de schi cu grade variate de dificutate), practicarea alpinismului. Accesul la partiile de schi este facil, asigurat de funicularul lung de 1920 m cu o inclinatie de 500 m si schiliftul de 790 m lungime care te duce pana in varful Stiol (1611 m). Pot fi vizitate Sighetul Marmatiei, Borsa, Sapanta, cat si cascada Cailor, Valea Izei, masivul Pietrosul din muntii Rodnei.
Cai de acces spre Borsa: rutier: de la Oradea 300 km, pe traseul Satu Mare, Baia Mare; aerian: aeroportul Baia Mare, 60 km; feroviar: cu trenul pana in statia Baia Mare, apoi cu mijloace auto.

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >