Ocna Sibiului / Vacanta in tara // schimba statiunea

Ocna Sibiului

 

Ocna Sibiului este localizata in apropierea orasului Sibiu si este una dintre cele mai importante statiuni de tratament din centrul tarii. Dintre minunile naturii, folosite in tratarea diverselor afectiuni, la Ocna Sibiului putem enumera: apele sarate ale lacurilor din imprejurimi, namolul sapropelic si apa minerala a izvorului Horea. In urma restaurarilor din anii trecuti, statiunea Complexul Balnear Ocna Sibiului si-a revalorificat frumusetea arhitecturala, pentru a crea un complex perfect pentru tratament si relaxare intr-un cadru deschis si atractiv.

Obiective turistice din Ocna Sibiului: excursii la vechile cetati medievale din zona sau in orase precum Sibiu, Medias, Cluj, orase recunoscute pentru ambianta Evului Mediu.
Cai de acces spre Ocna Sibiului: rutier: E 68 Arad – Deva – Sibiu, de la Sibiu 15 km pana in statiune; feroviar: statia CFR Ocna Sibiului pe linia Sibiu – Medias; aerian: curse aeriene pana in Sibiu, apoi curse auto pana in statiune.

 
Vila Salzburg
Vila Salzburg Str. Minei, Nr. 1, Ocna Sibiului, Judetul Sibiu

de la 40 LEI vezi mai multe detalii
 
Complex Balnear Strandul
Complex Balnear Strandul Onca Sibiului, Judetul Sibiu

de la 195 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >