Baile Govora / Vacanta in tara // schimba statiunea

Baile Govora

 

Unicitatea statiunii Govora se afla in faptul ca apele prezente aici au o compozitie chimica foarte variata, iar concentratia de aeroioni este egala cu 1. Toti acesti factori contribuie cu succes la formarea acestei statiuni ca una de maxim interes pentru tratarea diferitelor afectiuni, in special a celor ORL, ale sistemului nervos periferic si ale aparatului locomotor si respirator. Pe langa toate acest oportunitati de tratament, statiunea Govora este si una propice pentru petrecerea timpului liber, avand diverse atractii turistice in imprejurimi, dar si o serie de posibilitati de agrement in cuprinsul localitatii sau in jurul acesteia, ce sunt preferate in special pe timpul verii, dar care pot fi utilizate si in restul anului.

Obiective turistice in Govora: Manastirea Govora, Biserica dintr-un Lemn, Manastirea Turnu, Manastirea Stanisoara.
Cai de acces spre Govora: rutier: Bucuresti - Pitesti (A 1) - Ramnicu Valcea (DN 7) - Baile Govora (DN 67), feroviar: statia C.F.R. Govora sau statia C.F.R. Ramnicu Valcea pe linia Piatra Olt, apoi curse auto pana in statiune; aerian: curse aeriene pana in Craiova, apoi curse auto pana in statiune.

 
Hotel Oltenia
Hotel Oltenia Statiunea Baile Govora, Str. Tudor Vladimirescu nr. 64, Jud. Valcea.

de la 80 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Palace
Hotel Palace Hotel Palace, Baile Govora, str. Parcului, nr. 1, cod 245200, Judetul Vilcea

de la 170 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >