Pucioasa / Vacanta in tara // schimba statiunea

Pucioasa

 

Statiunea Pucioasa este localizata in judetul Dambovita si se constituie ca o zona perfecta atat pentru vacante, cat si pentru diverse tratamente. Cu o serie de locatii mari in apropiere, cum ar fi Targoviste, Valea Prahovei, Brasov, Bran si asa mai departe, care la randul lor ofera o serie de atractii si obiective turistice, Pucioasa devine punctul de plecare pentru o vacanta de neuitat.

Tratamentul disponibil in statiunea Pucioasa se poate combina cu admirarea unora dintre obiectivele locale, care sunt de asemenea puncte cheie ale statiunii, cum ar fi apele sulfuroase, puturile minerale si fantana de leac.

Obiective turistice din Pucioasa: Muzeul de Etnografie, Parcul Independentei, Cetatea Sfanta Noul Ierusalim, Lacul de acumulare Pucioasa, Pastravaria Pucioasa.
Accesul rutier este lesnicios, localitatea fiind situata pe drumul national DN 71 Targoviste – Pietrosita – Sinaia, intretinut si bine semnalizat. Ca urmare, deplasarile sunt posibile din toate zonele tarii, iar pentru orase mari ca Ploiesti, Brasov si Bucuresti, durata deplasarii auto este foarte scurta, de 1 – 1,5 ore.

 
Hotel Turist
Hotel Turist Pucioasa, Str. Republicii, Nr. 110, Judetul Dambovita

de la 60 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >