Vatra Dornei / Vacanta in tara // schimba statiunea

Vatra Dornei

 

Localizata in judetul Suceava, Vatra Dornei este una dintre cele mai frumoase zone depresionare ale Romaniei. Cunoscuta ca o zona propice pentru tratamente, dar si pentru activitati sportive de iarna si pentru sporturi extreme, Vatra Dornei este populata pe tot parcursul anului de turisti veniti la tratamente, in concediu sau pentru a beneficia de tot ceea ce li se poate oferi aici. Combinatia perfecta dintre partiile de schi si izvoarele de ape minerale, localizate in apropierea orasului, au transformat Vatra Dornei de-a lungul timpului intr-o oaza de relaxare si distractie pentru turisti de toate varstele.

Obiective turistice in Vatra Dornei: Muntii Bistrita, Muntii Calimani, Muntii Rodna si Muntii Obcina Mestecanis, Muzeul vanatorii si stiintelor naturii, Muzeul etnografic al Bucovinei.
Cai de acces spre Vatra Dornei:rutier: DN17 (E 576) Cluj-Vatra Dornei-Suceava; feroviar: ruta Suceava-Vatra Dornei-Cluj; aerian: curse aeriene pana in Suceava apoi curse auto pana in statiune.

 
Hotel Silva
Hotel Silva Str. Dornelor, Nr. 10, Vatra Dornei, C.P.725700, Judetul Suceava

de la 206 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Calimani
Hotel Calimani Str. Republicii, Nr. 5A, Cod 725700, Vatra Dornei, Judetul Suceava

de la 60 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Bradul
Hotel Bradul Str. Republicii, Nr 5A, Cod 725700, Vatra Dornei, Judetul Suceava

de la 99 LEI vezi mai multe detalii
 
 
Hotel Carol
Hotel Carol Statiunea Vatra Dornei, Str. Republicii, Nr. 13, Cod 725700, Judetul Suceava

de la 60 LEI vezi mai multe detalii
 
Hotel Dorna
Hotel Dorna Strada Tudor Vladimirescu 5A, Vatra Dornei 725700, Romania

de la 100 LEI vezi mai multe detalii
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >